Konsulter licensierade i Extended DISC

 

Nedan finner du några av de konsulter som har licensierat sig hos oss!
Namn Presentation
Vi stöttar ledare och organisationer att ta sina idéer och visioner till konkreta resultat. Vi utgår från kundens verklighet och utvecklar de styrkor och möjligheter som finns för att nå önskade resultat.
 Lotta Green Stockholms län

www.angita.se

Angita erbjuder Ledarskapsutbildningar med inriktning på Emotionell Intelligens för att inspirera, motivera och tända passionen hos de anställda, Organisationsutveckling på individnivå för att öka kommunikation och förståelse, Personanalyser för coaching och rekrytering, Workshops för större förståelse av grupper och Föreläsningar för att sprida information. Allt i syfte att skapa en större förståelse för varandra för att undvika onödiga konflikter och i stället börja samarbeta, vilket skapar ökad trivsel och samhörighet.
 Sture Nystrand Stockholms län

Katy Bratz Caroan erbjuder konsulttjänster inom HR Management och Coaching till individer och organisationer som önskar jobba medvetet mot utmanande mål. Coachingens huvudfokus ligger på karriärsutveckling samt personlig utveckling och uppnåelse av balans i tillvaron.

 Katy Bratz Caroan Stockholms län

Effect Coaching drivs av Ulrika Lagerstedt, dipl Coach (akrediterad och godkänd av ICF). Samt Humanovas 2-åriga utbildning till Samtalscoach.Ulrika har också utbildning i ekonomi och då främst affärsutveckling via Örebro universitet och IHM. Lång erfarenhet av att arbeta med personalfrågor men har också arbetat med försäljning, marknads-föring och projektledning. Företaget startade år 2006

 Ulrika Lagerstedt Stockholms & Södermanlands län

Ellgiza erbjuder personlig utveckling av individer och grupper tillsammans med våra fantastiska hästar. Med oss får du uppleva hur dina tankar och avsikter påverkar omgivningen och möjligheterna att nå dit du vill.

 Marie Bohlin Stockholms län
  ExitFree utvecklar människan bakom yrkesrollenVad får en arbetsgrupp och en organisation att fungera och prestera goda resultat? Det enkla och samtidig svåra svaret är; mogna, vuxna, medvetna och engagerade människor. Mognad, växt, medvetenhet och engagemang ligger i oss själva. Det startar i var individ. Alla är vi en del av de sammanhang vi ingår i - inte minst på arbetsplatsen. Att se till att ledare och medarbetare får möjlighet att utvecklas, inte bara i sin yrkesroll, utan också som människor och kollegor gynnar alltså verksamhetens effektivitet.
DISC analysen kan med fördel användas som stöd och inspiration i dessa forum för att underlätta individens och gruppens förståelse för egna beteenden och lägga grunden för eget val av utveckling.
 Karin Vikström Brennermark Stockholms län
FirmaErika Erika Örling driver Firmaerika, en konsultfirma som erbjuder tjänster inom hela HR-området, exempelvis interimsuppdrag, ”HR on retainer”, 360-utvärderingar, rekryteringstjänster, utvecklar och levererar workshops och utbildningar inom områden som teamutveckling, medarbetarsamtal, kompetensutveckling, skriver personalhandböcker och policydokumentation.
 Erika Örling Stockholms län
  Christer Isehag inspirerar människor genom att föreläsa och prata om, just människor. Med humor och träffsäkra exempel ges möjligheten att tänka till på hur vi beter oss i samspelet med andra. Målet är att få alla att förstå att det är det lilla som gör det stora. Det lilla ordvalet som gör att det lät snällt eller elakt, blev bra eller dåligt. Christer har under 15 år anlitas av företag som vill motivera personalen att göra ett bättre jobb, skapa bättre kundmöten eller hantera arga kunder på vinnande sätt. Vill du också skapa bättre möten – hör av dig så ser vi vad vi kan göra tillsammans. www.isehag.se
 Christer Isehag Stockholms län
 Jordnära Small Jordnära är en organisation som erbjuder HVB tjänster med olika inriktningar och målgrupper, främst missbruk. Vi använder oss av Extended DISC och 360-analyser i organisationen för chefs- och personalutveckling. Vi erbjuder även våra tjänster externt.
 Kristina Eriksson Östergötlands län

VanDerKruit

VAN DER KRUIT arbetar med ledarskap och optimerad organisationsutveckling, vi fokuserar på att förbättra produktiviteten och på så sätt öka mervärdet ur befintlig kostnad. Detta gör vi genom att se till helheten inom Teknik, Processer och Människor, detta resulterar i positiv beteendeförändring samt hållbara, mätbara resultat.
Therese van der Kruit Östergötlands län
  Antoni Lacinai hjälper sina kunder att kommunicera och agera på topp i möten med andra, för att lättare nå sina mål. Han är föreläsare, moderator och utbildare, och har skrivit ett halvdussin böcker i konsten att tala, samtala och sätta motiverande mål. Världens bästa jobb helt enkelt.
Antoni Lacinai

Hela Sverige

HumanTouch

Marie Louise är entusiasmerande och drivande och hon har ett brinnande intresse för människors välbefinnande såväl fysiskt som psykiskt. Hon är en född ledargestalt och tar sin självklara plats på scen vare sig det gäller att leda gympapass eller hålla föredrag. Hon har utvecklat stor människokännedom och en bred erfarenhet av att arbeta med människor både inom coachning, företagande, försäljning, entreprenörskap, idrott, hälsa och friskvård. Marie Louise använder Extended DISC som ett självklart verktyg i samarbete med klienterna för den utvecklande och inspirerande coachprocessen.

 Marie Louise Falk Stockholms län
 

Som projektledare använder jag Extended DISC som hjälpmedel för att snabbt kunna identifiera hur jag kan få varje medarbetare att fungera optimalt i tidskritiska projekt. Det är även ett utmärkt att använda vid kick-off för att hjälpa gruppen att snabbt få en ökad förståelse för varandra. Jag lyssnar på dina önskemål och ser om jag kan bidra till att uppnå dina mål. Läs mer på pygmalion.se

 Cathy Lewis Stockholms län
 

Ronect Projekt & Ledarutveckling AB är ett konsultföretag inom projekt, ledarskap och organisationsutveckling. Vi erbjuder insatser för företag som vill utveckla sin verksamhet så att den blir mer lönsam och kostnadseffektiv med fokus på sin inre effektivitet. I samband med detta erbjuder vi även rådgivning, coaching och handledning tillsammans med analysverktyget Extended DISC®. 

Ryner Consulting

Ryner Consulting hjälper individer, grupper, organisationer och ledare att växa och nå sina mål. Vi erbjuder coaching, individuellt eller i grupp, samt utbildningar, föreläsningar och konsultinsatser inom kommunikation, ledarskap, storgruppsmetodik, coaching och personlig utveckling. Företaget drivs av Gunnel Ryner, beteendevetare och ICF PCC
 Gunnel Ryner Östergötlands län

Vision Takeoff är en kultur- och varumärkesbyrå. Vi hjälper våra kunder att utveckla sin kultur och sitt varumärke i linje med en tydlig värdegrund och andra grundläggande affärsmål. Vårt främsta uppdrag är att öka våra kunders medvetenhet om hur deras företagskultur verkligen fungerar i vardagen, hur varumärket påverkas av kulturen i vår transparenta värld och hur detta i slutändan påverkar affärsresultaten. Från den utgångspunkten startar vi en spännande resa för att driva vinnande beteendeförändringar och optimera kommunikationen.

 Helena Timander Stockholms län

Wändell Coaching & Consulting hjälper individer och företag att nå sina mål. Agneta Wändell utvecklar chefer, medarbetare och grupper/team, har lång erfarenhet som ledare i olika positioner och har arbetat med kommunikation i cirka 30 år. Hennes specialitet är förändringsprocesser av olika slag samt utveckling.

 Agneta Wändell Stockholm-Värmland-Örebro län

yccess

Bo Yxe är en uppskattad föreläsare, coach och erfaren kommunikationskonsult samt konflikthanterare. Han har varit involverad i affärer från Norden, EU och USA till Hongkong, Thailand och Filipinerna från 1982. Han har arbetat inom områdena försäljning och marknadsföring, projektledning och business processes reengineering på ledningsnivå. Med erfarenhet från leverantörs-, entreprenörs-, operatörs- och konsultperspektiv
 Bo Yxe Stockholms län
 

Så här tycker några av våra kunder om utbildningen

Katy Bratz Caroan på Caroan Consulting

Det pedagogiska upplägget följde en tydlig röd tråd i form av uppföljning innan och efter varje utbildningsdag. Nya kunskaper kunde varvas med praktik och nätverket deltagarna emellan blev uppskattat! Betyg på lärarna 5/5
Marie Bolin på Ellgiza Kan varmt rekommendera Lise & Co och deras utbildning i Extended DISC. Analysverktyget som är till stor glädje för att förstå sig själv och inte minst inse att alla de där människorna som man inte alls begriper sig på - de finns de också och agerar helt logiskt utifrån sin färg. Å inte minst Elisabeth och Roger - de är ett underbart utbildningsteam.
Jennie Hammarslätt En superbra kurs som jag varmt rekomenderar. Mycket trevliga och hjälpsamma lärare. Man får förståelse för hur andra människor fungerar, kan uppfatta en själv och hur man lättare kan kommunicera med andra människor. Man lär sig hur man kan utvecklas som person. Betyg på lärarna 5/5
Helena Timander på Vision Takeoff Lise & co är engagerade och kunniga utbildare som verkligen månar om sina elever. Med god pedagogik, lärorika övningar och exempel och bra diskussioner får man en stark grund att stå på efter utbildningen"
Kamilla Börjesson på Swegon AB Elisabeth och Roger är både inspirerande och kunniga, de gav många bra förklaringar med kopplingar till olika situationer o beteenden som skapade förståelse. Kursen gav möjlighet till dialoger, och övningar med hjälp av ett bra material. Bra uppföljning samt god och kunnig support. Jag är mycket nöjd med utbildning, betyg 6/6