• dagar
  • Affärscoaching
  • Konflikthantering

Nyhetsbrev i augusti

 
   
Specialister på kommunikation med fokus på utveckling av ledare och team.
Aktuellt erbjudande!
Fram till sista september bjuder vi på fyra timmars coaching när du bokar en utvärdering av ditt ledarskap - 360°-analys

Innan vi startar sätter vi upp mål för de resultat som vi vill uppnå. 
Undersökningen innehåller 35 frågor inom ledarskap enligt en beprövad standard. Men viktigast är faktiskt att ställa de frågor som utvecklar just ditt ledarskap i just er organisation. Därför skräddarsyr vi frågorna, läs mera genom att klicka på länken ovan.

 
Från meningslöst prat till
effektiva beslutsmöten,kommunikation i ledningsgruppen skapar beslut som leder till handling! Med tillit i kommunikationen får ni modet att ha konflikter som utvecklar er som team och organisation.
 
Är ni bäst på att samarbeta ... ? :-)
Vad skulle kunna öka din försäljning? Kan det vara ett bättre samarbete med någon avdelning (t.ex. leverans, projektledare eller andra)
Låt oss utvärdera hur respektive avdelning upplever samarbetet och hur det skulle kunna bli bättre. Du får svart på vitt vad som kan förbättras, du får förslag på åtgärder av oss, men förbinder dig inte till något. Vi undersöker och hjälper er att ta fram lösningar.
Har du hört talas om boken - Omgiven av idioter? Kanske finns dom även hos er :-) Vi kan hjälpa er att hantera idioterna. För mer info, skicka oss ett mail
 
Är du försäljningschef
och vill leda ditt team till bättre resultat? Ny kursstart den 14/9!Ett unikt program inkl. certifiering. Läs mer här: Sälj och ledarutveckling
 
Vad kan hundar lära oss om mänskligt ledarskap?
I den här artikeln Jag och mitt ledarskap delar jag med mig av några härliga upplevelser och insikter som jag fick häromdagen.
Vill du också hitta din AHA-upplevelse, boka gärna en tid med mig genom att skicka mig ett mail! Det kan handla om att utveckla ditt ledarskap av människor eller din hund.
 
Låt gruppen hjälpa dig ...
Att utveckla nya vanor tar kraft och tid. När det stormar ute är det lätt att falla tillbaka i gamla mönster. Därför kan det var bra att träna ledarskap i gruppVi har ett beprövat koncept, men du får vara med och påverka!
 
En nöjd kund skriver ...
Fakturan ser bra ut! Det är inte ofta man säger så om en faktura :-)
Men mina båda kollegor har utvecklats och är fantastiskt duktiga på att använda Extended DISC som verktyg i rekrytering och det är kul att se. Vilket gör att vi har ökat vår försäljning av analyser i våra rekryteringar. 
 
Månadens citat
Att vara chef är en position, att vara ledare är en relation.
~ Helge Brattgård
 
Vi bjuder på ett skratt
- Hur mycket är klockan? 
- Inte fyra i alla fall, för då skulle jag varit hemma och det är jag ju inte!
 
 
Våra fokusområden: 
Coaching
Ledarutveckling
Organisationsutveckling
Personlig utveckling
och Rekrytering
 
Lise & Co AB 
Tel: 0762-22 66 78

https://www.lise.se
 
Följ oss på
 

Skriven av : Elisabeth

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lise & Co AB, Org.Nr: 556335-8174, Kontakt Elisabeth, 0762- 22 66 78. Roger, 0737 - 89 35 62. E-post: info @ lise.se